Pieces of you

lets talk

Can I help you? Ask me!

thank you
Layout by cutemuffin. Banner by fairyfloss. Pixels by omo-chu.

◄ older posts
Title: Midnight;}
Date: Monday, July 23, 2012
Time: 10:14 PM
add comment? (0)

Aku ada baaanyak cerita nak share. Terlampau banyak. Bila cerita terlampau banyak, banyak juga lah perasaan yang hadir. Suka, benci, sedih, rindu, gembira. Hidup tak selalu indah, tak selalu senang. Semua ini namanya cabaran and dugaan hidup.

Assalamualaikum :-) How was your Ramadhan? Salam Ramadhan al-Mubarak. Maaf kerana kelewatan lol.
Dah sebulan++ duduk dekat Melaka. Memang berbeza 110% Memang tak dinafikan.

Ehem. Nak start dari mana ye. Pasal sekolah dulu :-) Nak tahu aku sekolah mana? SMK Dato Haji Talib Karim :)

First day sekolah, tersangat sangat gila lah sangat awkward. Ayat pun macam over act je kan -.- Dah lah sampai pagi buta (no, i mean awal awal.) Siap ikut beratur. Duduk belakang sekali. Terasa diriku begitu kerdil. Wahh hiperbola. Ceh memandai je aku -.- Before that, aku pergi sekolah dengan busu, cikgu sekolah Talib juga. Kelas dapat masuk 2 Rancangan Khas 1. Nama pendek, 2RK1. Ada seorang budak perempuan tegur, "Hai. Pelajar baru?" Nama dia Atasya. Putih comel je. Tak sampai berapa minit, (ini tipu. lama juga) dah ngam. First time dengar lagu Melaka, tergelak sikit. Sikit je. Lagu sekolah tambah sikit lagi aku gelak!! Tapi best, cute je lagu dia. Dengan iringan piano.

Bila dalam kelas, duduk belakang sekali. Sebelah nama Alia, sebelah lagi Hazirah. Yang aku pelik binti hairan ni ialah, budak-budak ni semua putih.


Wink wink. Miss me? Hee. Miss you too :* 

Sekolah dia tersangat lah luas. Kelas tingkat 3. Well............................................. Tingkat 3 tu best -.- Pasal disiplin lagi best! Disiplin tersangat ketat. Sepatutnya kelas Rancangan Khas kena pakai baju oren/jingga like that la. Tapi, nak jimatkan kos lagi pun dah macam nak hujung tahu, cikgu kasi pakai baju putih. Lagi sekali, saya kelihatan sangat peliks yawww.

Dah sebulan sekolah sini, apa yang tak best ;- budak lelaki yang tak pernah angkat bendera asdfgghjkl . Suka ejek. Bukan semua, 2 3 orang je. Tapi dia ejek benda baik :-) Yay! Nak tahu.... nak tahu.... tak pe la. 

Dia ejek saya , budak sekolah rendah :-(

Saya rumah Alaudin, Alaudin. Saya rumah Alaudin, rumah merah yeay! Dekat sini terbalik pulak. Rumah hijau selalu memang but merah stil mengejar amboi. Kita ni kan friendly (for certain people only), tu yang cepat ehem ngam tu. Hahahhahhahahha. 

Makanan dekat kantin tersangat lah tak syok, tak menarik dan tak menggoda kau memang tak kedeboom. Bosan aku tengok makanan dia. Acik kantinnnnn, gue kangen banget sama nasi ayam paprik mu. Nasi ayam paprik terasa begitu berharga hahaha. Rehat lambat, balik lambat. Masa balik pukul 2.40. Sampai rumah pukul 3 lebih. Naik bas biasala. Van/bas sekolah tak ada. Terpaksa naik bas panorama or bas 'mini'. 

Sebenarnya, hari ni exam tau. So, rasa aku dah type panjang. Rasanya la. So, gtg. Bye :)

Oh my beast, why you cut your hair ....... Me so sad :-(